A Balaton északi partján Balatonfüred és Balatonalmádi között, Lovason a Malom-völgyben bújik meg a Márffy-ház. A Séd patak partján található tornyos malomépület adja esküvői rendezvényeink központját.

Az épület mellett 8 hektár gyönyörű legelő terül el, mely teljes egészében a Natura 2000 hálózat részét képezi. Itt található meg a 100 éves almafa, amely romantikus szertartási helyszínként szolgál.

Kinti és benti szertartások lebonyolítására egyaránt van lehetőség, mindez létszámfüggő 50-200 fős esküvők lebonyyolítására vagyunk berendezkedve.

Esküvői menünk fő alapanyagai a saját gazdaságunk által tenyésztett, legeltetett marháink, illetve Lovas 40 km-es körzetében megtalálható kistermelők, őstermelők portékái.

Italkínálatunkban megtalálhatók a régió borászainak gondosan összeválogatott, díjnyertes borai.

Egyedi elképzeléseket egyeztetve bérbe adjuk a pázsitot, a panziót, lovaskocsit tudunk biztosítani lovakkal és hajtóval együtt.

Sátrak, asztalok, székek és bazár bérlésére is kínálunk lehetőséget.

Dekoratőrökkel, virágkötőkkel és zenészekkel működünk együtt, kérje ajánlatunkat, szívesen levesszük a szervezés terhét a vállukról!

A nálunk szervezett esküvők mindig egyediek és személyre szabottak, összeszokott csapatunkkal baráti légkört teremtünk az esküvőkön!

Galéria